Berenschot in gesprek met Henry Mintzberg | Berenschot nieuws

Berenschot in gesprek met Mintzberg

Nieuws
Berenschot in gesprek met Mintzberg

Deel dit nieuwsartikel

Datum

07 februari 2024

Woensdag 7 februari 2024 sloot Berenschot de viering van zijn 85-jarig bestaan af met een memorabele dag. Tijdens het jubileumevent VOORUIT! gingen we in gesprek met Canadees managementwetenschapper Henry Mintzberg.

Een grote groep relaties, en door hen uitgenodigde jonge talenten, waren te gast in de bijzondere circulaire evenementenlocatie Circa Amsterdam. Nadat het plenaire deel was geopend door directievoorzitter Hans van der Molen, gingen Berenschot adviseurs Hans Oosterkamp en Marrit Kamphorst met Henry Mintzberg in gesprek over management en organisatie. Zo leerde Mintzberg de aanwezigen over 'rebalancing society', het verschil tussen 'leadership' en 'communityship' en tussen managers en leiders.

Na het plenaire deel konden de aanwezigen kiezen uit 5 break-outsessies met de onderwerpen 'Toekomstbestendige technologie' door Marleen Stikker, 'Uitdagingen van AI in de zorg' door Marieke Bak, 'Het mobiliteitssysteem van de toekomst' door Mars Geuze, ‘Het halen van onze klimaatdoelen' door Amara Onwuka en 'De onderstroom in change management' door Berenschot adviseurs Marije Hautvast en Evelien Bults.

Deze prachtige middag was gevuld met food for thought, waar tijdens de borrel nog volop over nagepraat werd.

Vooruit! - 85 jaar Berenschot met Mintzberg
Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief