Opleidingen en trainingen | Berenschot Academy Belgium

Berenschot Academy

Opleidingen en trainingen

In onze opleidingen en trainingen gaan we verder dan het overbrengen van kennis alleen. We dragen actief bij aan het oplossen van vraagstukken in uw organisatie.

Onze kennis, uw ontwikkeling

Al meer dan tachtig jaar helpt Berenschot organisaties bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. In onze opleidingen en trainingen zetten we met passie en plezier onze kennis en ervaring in voor úw ontwikkeling.

Onze meerwaarde

Waarom kiezen voor Berenschot Academy?

Al meer dan tachtig jaar helpt Berenschot organisaties bij het realiseren van organisatiestrategieën en veranderprocessen. We zijn de grondleggers van het adviesvak en weten als geen hoe organisatievraagstukken opgelost worden. Onze kennis en ervaring delen we via de Berenschot Academy.

Met opleidingen en trainingen helpen we managers en (senior)professionals bij het vergroten van effectiviteit en efficiency, het verbeteren van prestaties, het realiseren van veranderingen en het optimaal inzetten van het menselijk kapitaal binnen organisaties. Daarbij gaan we verder dan het overdragen kennis en vaardigheden alleen. We dragen actief bij aan het oplossen van vraagstukken in de organisaties waar onze deelnemers werkzaam zijn.

  1. Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor de hoogste kwaliteit, want alleen de trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy.
  2. We werken alleen met de allerbeste en zeer ervaren professionals, die zowel de laatste inhoudelijke kennis hebben, als jarenlange ervaring met de praktijk in úw sector.
  3. In onze groepen komen deelnemers van verschillende grote en kleine bedrijven samen. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis en ervaring en verdubbelt het lerend vermogen.
  4. Onze trainingen zijn onconventioneel en er is veel ruimte voor plezier. Want leren moet ook leuk zijn!

Bekijk gerelateerde diensten