Over ons | Berenschot België

Wij zijn Berenschot

Grondlegger van vooruitgang

Afbeelding - Grondlegger van vooruitgang

Over Berenschot

Organisaties zijn continu in ontwikkeling. Als gevolg van robotisering, vergrijzing en digitalisering verandert er veel. Al meer dan 60 jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en geven we vorm aan de toekomst van werken en organiseren. De behoefte om iets fundamenteels, iets inhoudelijks te betekenen voor mensen en organisaties zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we dan ook meegewerkt aan een diversiteit van organisaties en bedrijven over gans België.

Of het nu gaat om het inrichten van organisaties, verloning, functie- en rollenhuizen, het vinden van geschikt personeel of cultuurverandering en leiderschap: alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Zo komen we tot gefundeerde adviezen en slimme oplossingen. Die bedenken we niet alleen, maar altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. We luisteren aandachtig naar de wensen van opdrachtgevers en zijn kritisch als de situatie daar om vraagt.

Over ons

Meer informatie

Internationaal

Grensoverschrijdende dienstverlening

Nederland

Europese Unie

Berenschot bestaat sinds 1938 en richt zich op allerlei organisatie-adviezen: voor overheden en het bedrijfsleven.

De Europese Unie heeft een grote impact op Rijk, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven.  Berenschot ondersteunt en adviseert Nederlandse bedrijven en decentrale overheden die hun vleugels willen uitslaan in Europa.