Innovatiemanagementmodellenboek | Berenschot

Innovatiemanagement­modellenboek

Publicatie
Innovatiemanagementmodellenboek

Deel deze publicatie

Datum

28 november 2023

Tien jaar geleden bracht Berenschot voor het eerst een boekje rond innovatiemanagementmodellen op de markt. Het bleek een bestseller! Heel wat boekjes hebben inmiddels hun weg gevonden naar studenten, medewerkers, onderzoekers, managers en directeuren, die het gebruiken als naslagwerk of inspiratiebron. U kunt een geactualiseerde versie van het boekje hier gratis downloaden.

Download modellenboek

Laat uw gegevens achter en krijg direct toegang tot het innovatiemanagementmodellenboek.

Samenvatting

Tien jaar geleden bracht Berenschot voor het eerst een boekje rond innovatiemanagementmodellen op de markt. Het bleek een bestseller! Heel wat boekjes hebben inmiddels hun weg gevonden naar studenten, medewerkers, onderzoekers, managers en directeuren, die het gebruiken als naslagwerk of inspiratiebron. Zo heeft het boekje stiekem het Nederlandse innovatie-ecosysteem een handje geholpen.

In deze geactualiseerde versie bespreken we als eerste ons eigen en meest favoriete model: de Berenschot Innovatiecirkel. Dit model geldt als denkraam en biedt een kapstok voor het ordenen van een hele reeks innovatiemodellen.

U kunt dit boekje gebruiken als inspiratiebron om uw aanpak te verkennen. Wilt u meer weten over een bepaald model, neem dan gerust contact op met één van de auteurs van dit boekje.