VOV-beurs 2022

VOV-beurs 2022

Evenement
VOV-beurs 2022

Deel dit evenement

Datum

14 april 2022

Berenschot is aanwezig op de VOV-beurs* 2022 rond de thema’s duurzame inzetbaarheid & Employee Journey. Kom ons bezoeken op donderdag 28-04-2022 in de Nekkerhal, Mechelen, stand 12.

*website www.vov.be De VOV-Beurs is de meest complete en grootste professionele L&D-beurs van België.

Berenschot Belgium heeft als HR-adviesbureau een passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, met het realiseren van duurzame inzetbaarheid. Dit om sociale impact te realiseren en toekomstbestendige en wendbare organisaties te waarborgen. Deze focus op duurzame inzetbaarheid sluit naadloos aan bij onze visie op strategische personeelsplanning, well-being en loopbaanontwikkeling: Wij geloven dat er voor iedereen een plek bestaat, waar werken gelukkig maakt en succes vanzelfsprekend is.

Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van gekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers vanuit een Employee Journey is essentieel voor elke organisatie om het hoofd te kunnen bieden aan de onzekere en steeds sneller veranderende omgeving. Wij kennen de dynamiek en spanningsvelden van een organisatie (zoals digitalisering/ efficiency versus maatwerk) als geen ander en weten wat dit vraagt van individuele medewerkers. Vanuit de aanpak van Berenschot Belgium gaat de aandacht primair uit naar de talenten én kwaliteiten van deelnemers: wij kijken naar iemands wendbaarheid, ontwikkelvermogen én naar de persoon achter de medewerker. Talentgericht werken levert immers positieve energie, productiviteit én werkplezier op voor medewerkers en is een voorspeller voor werksucces. Bovendien draagt het bij aan de omslag naar een wendbare en flexibele organisatie.