Rekrutering en selectie | Berenschot Belgium

Dienst

Rekrutering

Op zoek naar de geschikte kandidaat voor een openstaande positie? Er zijn veel argumenten om uw zoektocht of uw selectieactiviteiten uit te besteden!
Rekrutering en selectie binnen een team

Waarom u uw rekrutering en selectie uit wilt besteden:

  • U beschikt niet over de nodige tijd of capaciteit
  • U wilt discreet te werk gaan
  • U wenst een onafhankelijk advies, b.v. bij interne kandidaten
  • U wilt bevestiging over een geschikte kandidaat via een "second opinion"
  • U wilt het risico op een mislukte aanwerving minimaliseren
  • U vindt zelf niet de juiste kandidaten of u kunt niet kiezen uit de kandidaten
Meer weten?

Stuur een vraag of mail ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Maatwerk oplossingen

Wij lichten u graag mondeling toe over onze troeven: maatwerk, gepersonaliseerde behandeling van de kandidaten, een waardige vertegenwoordiging van uw bedrijf, transparantie in de kosten, snelle dienstverlening, kennis van de arbeidsmarkt, up-to-date zoekmethodes, verfijnde selectiemethoden, regelmatige afstemmingen. En, wij halen geen kandidaten weg bij onze klanten!

Het rekruterings- en selectieproces

Voor elk van de stappen, rekrutering of selectie, of beide, kunt u onze dienstverlening inroepen. Wij maken op voorhand precieze en concrete afspraken over onze rol en tussenkomst. Onze dienstverlening strekt zich uit naar zowel grote volume projecten (veel vacatures, veel kandidaten) als naar projecten betreffende één enkele functie. Daarnaast passen wij onze dienstverlening aan op maat van de functie: van uitvoerend niveau tot het niveau van directie kunt u bij ons terecht.

De rekruterings- en selectiemiddelen

Zowel voor het zoeken van kandidaten als voor het selecteren van kandidaten, zetten wij de nieuwste middelen in. Voor rekruteren gaat dat van online adverteren tot het direct detecteren en benaderen van potentiële kandidaten. Voor selecteren gaat dat van online testen, naar rollenspelen en diepte-interviews. Tijdens de opdrachtuitvoering blijven wij voortdurend met u communiceren en afstemmen; zo blijven wij transparant in methoden, doelen, rapportering en resultaten.

Tarieven

De tarieven die Berenschot hanteert voor een rekruterings- en selectieprocedure hangen af van het niveau van het voorliggend profiel en zijn afhankelijk van de gebruikte rekruteringsaanpak. Wij maken een offerte op maat waarin we op een overzichtelijk en gedetailleerde wijze alle informatie weergeven. Bijkomende kosten, bv. advertentiekosten, assessment centers en loonadvies nemen we, indien gewenst, hierin op.

Bekijk gerelateerde diensten