Duurzame inzetbaarheid | Berenschot Belgium

Dienst

Duurzame inzetbaarheid

Organisaties willen medewerkers die vitaal zijn, over de juiste vaardigheden beschikken en gemotiveerd hun werk doen – nu en in de toekomst. De uitdaging is om medewerkers inzetbaar te houden, zodat organisaties hun doelstellingen kunnen blijven realiseren.
Afbeelding - Duurzame inzetbaarheid

Bijtijds strategie bepalen

Actuele trends zoals robotisering, vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt zorgen voor de nodige vraagstukken omtrent de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Want hoe houdt u hen gezond, productief en gelukkig, vandaag én morgen? Daarvoor is het van belang bijtijds uw strategie, beleid en middelen te bepalen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers veilig te stellen.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Inzicht in risicio's

Voor duurzame inzetbaarheid van werknemers is allereerst inzicht in de risico’s vereist: wat belemmert vitaal, competent en met plezier doorwerken? Verder is strategievoering en prioritering belangrijk: welke problemen hebben prioriteit en hoe komt u tot een aanbod dat aansluit bij de behoefte van uw personeel?

Wij helpen met het:

  • creëren van bewustwording
  • geven van richting en duiding
  • genereren van oplossingen
  • werknemers zelfstandig laten werken aan verbetering.

Aansprekende spelvormen

Wij zijn al jaren actief om duurzame inzetbaarheid binnen talrijke organisaties en sectoren te verbeteren. Samen met organisaties leggen we de link tussen de organisatiestrategie en de impact op mensen. Dit met behulp van aansprekende spelvormen om het gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang te brengen in en tussen alle lagen in de organisatie.

Daarbij sluiten we aan bij het goede wat organisaties al in huis hebben en vullen dit aan met creatieve oplossingen. Dat maakt organisaties zelfredzaam en duurzame inzetbaarheid onderdeel van een cultuur. Daarnaast werken verschillende collega’s als docent mee aan opleidingsprogramma’s tot adviseur duurzame inzetbaarheid.

Bekijk gerelateerde diensten