Development Center | Berenschot Belgium

Dienst

Development Center

Wij bieden u verschillende formules in ons Development Center: voor het individu, voor een team, voor de bredere organisatie. Wij inventariseren het verbeterpotentieel en komen met remediërende oplossingen.
Afbeelding - Development Center

“On the job” ontwikkeling van het individu

Het functioneren van uw medewerkers (kaderleden, leidinggevenden, projectleiders, directieleden) heeft volop uw aandacht. En terecht, want zij zijn de sleutelpersonen met impact op zowel de individuele prestaties als de werking en resultaten van de teams. Het kan met het individuele Berenschot Development Center. Wij inventariseren het verbeterpotentieel en komen met remediërende oplossingen.

Net zoals bij een Assessment Center brengt een Development Center de sterktes en ontwikkelpunten van het individu in kaart. Hoewel de onderliggende methodologie dezelfde blijft, verandert het perspectief waarin het potentieel onderzoek plaatsvindt. Bijzondere aandacht gaat uit naar het ontwikkelen van competenties die nodig zijn voor een goede uitvoering van de job of voor een volgende stap in de loopbaan.  In overleg met u kan een vervolgtraject worden uitgetekend in een Persoonlijk Ontwikkelplan. De kandidaat kan intern verder gecoached en opgevolgd worden, eventueel ondersteund door een externe coach.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wie dat doen

Neem contact op met een van onze adviseurs