Assessments | Berenschot Belgium

Dienst

Assessments

Uw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van uw organisatie en uw leidinggevenden de sleutel tot resultaten.
Afbeelding - Assessments

Zijn uw medewerkers opgewassen tegen hun taken, zijn uw leidinggevenden effectief in hun rol? Het succes van uw organisatie staat of valt met het Human Resources beleid en de keuze van uw medewerkers. Zonder medewerkers en leidinggevenden met de juiste kwaliteiten behaalt uw organisatie niet de verwachte resultaten.

Selectie- en ontwikkelassessments

In een snel veranderende wereld is het voor uw organisatie almaar belangrijker om de reële competentienoden en -behoeften te screenen en uw nieuwe en huidige medewerkers hierop de beoordelen en te begeleiden: verkeerde keuzes kunnen u duur komen te staan

Voor het managen van uw menselijk potentieel zal u de optimale combinatie zoeken van beschikbare competenties, functie design en organisatienoden. Het in kaart brengen van talenten en de voortdurende ontwikkeling hiervan, helpt uw organisatie in vorm te houden en het beste uit uw medewerkers te halen.

Helder en eenduidig advies

Met Berenschot bent u in goede handen in dit optimalisatieproces van instroom en doorstroom van talent. Wij lichten u graag mondeling toe over onze troeven: maatwerk, objectiviteit en onafhankelijkheid, een helder en eenduidig advies, een warme en menselijke begeleiding van de kandidaat en onze snelle dienstverlening.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Diverse assessmentmogelijkheden

Gerelateerd

Andere diensten