Rekrutering & Selectie

Op zoek naar de geknipte kandidaat voor een openstaande positie? Er zijn veel argumenten om uw zoektocht of uw selectieactiviteiten uit te besteden!

  • U beschikt niet over de nodige tijd of capaciteit
  • U wilt discreet te werk gaan
  • U wenst een onafhankelijk advies, b.v. bij interne kandidaten
  • U wilt bevestiging over een geschikte kandidaat via een "second opinion"
  • U aarzelt over een doelgerichte en doeltreffende aanpak
  • U wilt het risico op een mislukte aanwerving minimaliseren
  • U kunt niet kiezen uit de kandidaten
  • U vindt zelf niet de juiste kandidaten
  • U wilt weten met welke loonvoorwaarden u de geschikte kandidaat kan aantrekken

Dan kan Berenschot u met maatwerk ondersteunen!

Wij lichten u graag mondeling toe over onze troeven: maatwerk, gepersonaliseerde behandeling van de kandidaten, een waardige vertegenwoordiging van uw bedrijf, transparantie in de kosten, snelle dienstverlening, kennis van de arbeidsmarkt, verfijnde selectiemethoden, regelmatige afstemmingen, ... wij halen geen kandidaten weg bij onze klanten!

Het rekruterings- en selectieproces

R

Voor elk van de stappen kunt u onze dienstverlening inroepen. Wij maken op voorhand precieze en concrete afspraken over onze rol en tussenkomst. Onze dienstverlening strekt zich uit naar zowel grote volume projecten (veel vacatures, veel kandidaten) als naar projecten betreffende één enkele functie. Daarnaast passen wij onze dienstverlening aan op maat van de functie: van uitvoerend-niveau tot het niveau van directie kunt u bij ons terecht.

Hier vindt u uitgebreidere informatie omtrent onze ondersteuning in de afzonderlijke stappen.

Garantie

Berenschot wilt samen met u op zoek gaan naar gemotiveerde en kwaliteitsvolle medewerkers. Om hiertoe te komen werkt Berenschot met regelmatige communicatie doorheen het rekruteringsproces en een gedegen opvolging. Dit stelt ons in staat een gerichte zoektocht naar de gepaste kandidaat in te stellen.

Tarieven

De tarieven die Berenschot hanteert voor een rekruterings- en selectieprocedure hangen af van het niveau van het voorliggend profiel en zijn afhankelijk van de gebruikte rekruteringsaanpak.

Wij maken een offerte op maat waarin we op een transparante wijze alle informatie weergeven. Bijkomende kosten, bv. advertentiekosten, assessment centers en marktvergelijkingen nemen we, indien gewenst, hierin op.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Referenties

Berenschot heeft met succes opdrachten uitgevoerd in de industrie, in de handel, dienstverlening en in de overheidssector voor verschillende niveaus. Wij geven graag een mondelinge toelichting over de uitgevoerde opdrachten.

Neem contact op met

Uiteraard gaan wij graag persoonlijk na hoe wij u het best van dienst kunnen zijn.

Aarzel niet om contact op te nemen per mail of bel ons op +32 (0) 2 777 06 45.

Berenschot is certified member of Federgon RSS

Berenschot Belgium is erkend als Certified Member bij Federgon en heeft het kwaliteitslabel verkregen van LRQA Lloyd. Meer informatie over dit kwaliteitslabel en de deontologische code is te vinden op de website van Federgon.

Meer informatie

LinkedIn