Vacature Senior/Managing Consultant Compensation and Benefits | Berenschot Belgium

Vacature

Senior/Managing Consultant Compensation and Benefits

Als Berenschot Belgium zoeken wij een Senior/Managing Consultant Compensation and Benefits. Ben jij erg geïnteresseerd in hoe een nieuw loonbeleid, binnen organisaties ingericht dient te worden ter ondersteuning van hun strategische objectieven en medewerkers te motiveren? Hou je van het organiseren van Comp en Ben-projecten samen met je projectteam en de klant. Is dit jouw passie? Beschik jij over het enthousiasme, de eigenheid en de wil om een top projectleider- en sales-expert op dit gebied te worden? Wil jij daarbij samenwerken met toonaangevende experts en organisaties/bedrijven? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Afbeelding - Senior/Managing Consultant Compensation and Benefits

Waar kom je terecht?

Berenschot Belgium is onderdeel van één van de meest toonaangevende organisatieadviesbureaus van Nederland, Berenschot. Een adviesbureau waar we trots op zijn en dat breed gewaardeerd wordt in de Benelux. Berenschot staat voor nuchter, pragmatisch, mensgericht, eigenwijs en advisering met ‘scherpzinnigheid’, een DNA waar wij ons ook binnen het team in Brussel in herkennen. Zo zijn wij en zo willen wij blijven! Er liggen voor het gebied van compensation and benefits voldoende kansen in de markt. Steeds verzetten wij onze bakens: de vraag van de klant staat hierbij centraal!

Onze interne adviesgroep people services & solutions, waartoe we inhoudelijk behoren, is thoughtleader op het gebied van Performance & Compensation and Benefits, Organisational Design ( met o.a. functie- en rollenhuizen) en Reorganisatie & Transitie. Om onze voorsprong te behouden, blijven wij gericht investeren. Investeren in dingen waar wij al goed in zijn en waar wij nog beter in willen worden. In middelen, maar ook in mensen. Zo blijven wij een organisatie om trots op te zijn! Hierbij en hierdoor beschikken we over heel wat parate kennis en een heus kenniscentrum.

Als ervaren consultant bieden we je een ideale werk-, ontwikkel- en leeromgeving. Wij werken voor een zeer breed pallet van opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de semipublieke en de publieke sector. Door middel van gericht, doorgedreven kennisdeling, coaching en opdrachten werk je aan het vergroten van je advies- projectmanagement- en salesvaardigheden, en verbreed je je bestaande netwerk. Een ideale verdere stap in je carrière.

Jouw profiel

Je hebt een uitgebreide (5+) ervaring binnen het vak van organisatieadviseur en beschikt, al dan niet bereikt via werkervaring, over een Master-kennisniveau, liefst financieel of bedrijfskundig van aard, maar met een duidelijke affiniteit voor compensation and benefits project management. Complexe beloningsvraagstukken technisch doorgronden, het samen met onze klanten uittekenen en implementeren van vernieuwende beloningsstrategieën en dit alles compact en gericht kunnen presenteren. Verder ken je alle ins en outs naar loonsamenstelling en bijbehorende (wettelijke, sectorale,…) regelgevingen. Vanuit je ervaring, kennis en netwerk, c&b projecten verkopen (van contact tot afsluiten contract) vind je een aangename afwisseling. Een gevoel en passie voor cijfers, een sterk abstraherend en conceptualiserend vermogen, én sterke wil om samen met je projectteam of alleen (hands on) onze, soms erg gevoelige, projecten tot een goed eind te brengen, vervolledigen het vereiste profiel.

Je bent verder bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je heel autonoom kunt werken, een synthetische blik hebt en goed kunt structuren en sturen. Verder ben je sociaal vaardig, ondernemend en heb je de drive om bij te leren en jezelf continu te verbeteren. Tot slot willen we onze organisatie graag een betere representatie van de samenleving laten zijn.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar Ilse Roossens (Belgium@berenschot.be) Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met ons of kijk op de site van Berenschot. Een assessment en een dag meelopen in de adviesgroep/ons team kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.