Vacature Senior Consultant C&B/Specialist | Berenschot Belgium

Vacature

Senior Consultant Compensation and Benefits/Specialist

Als Berenschot Belgium zoeken wij een Senior Consultant Compensation and Benefits/ Compensation and Benefits Specialist. Ben jij erg geïnteresseerd in hoe een nieuw loonbeleid, nieuwe beloningsparameters, binnen organisaties ingericht dienen te worden ter ondersteuning van hun strategische objectieven en medewerkers te motiveren? Is dit jouw passie? Beschik jij over het enthousiasme, de eigenheid en de wil om een topadviseur- en expert op dit gebied te worden? Wil jij daarbij samenwerken met toonaangevende experts? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Afbeelding -  Senior Consultant Compensation and Benefits/Specialist

Waar kom je terecht?

Berenschot Belgium is onderdeel van één van de meest toonaangevende organisatieadviesbureaus van Nederland, Berenschot. Een adviesbureau waar we trots op zijn en dat breed gewaardeerd wordt in de Benelux. Berenschot staat voor nuchter, pragmatisch, mensgericht, eigenwijs en advisering met ‘scherpzinnigheid’, een DNA waar wij ons ook binnen het team in Brussel in herkennen. Zo zijn wij en zo willen wij blijven! Er liggen op het gebied van compensation and benefits  voldoende kansen in de markt. Steeds verzetten wij onze bakens: de vraag van de klant staat hierbij centraal!

Onze interne adviesgroep people services & solutions, waartoe we inhoudelijk behoren, is thoughtleader op het gebied van Performance & Compensation and Benefits, Organisational Design ( met o.a. functie- en rollenhuizen)  en Reorganisatie & Transitie.  Om onze voorsprong te behouden, blijven wij gericht investeren. Investeren in dingen waar wij al goed in zijn en waar wij nog beter in willen worden. In middelen, maar ook in mensen. Zo blijven wij een organisatie om trots op te zijn! Hierbij en hierdoor beschikken we over heel wat parate kennis en een heus kenniscentrum.

Als consultant bieden we je een ideale werk-, ontwikkel- en leeromgeving. Wij werken voor een zeer breed pallet van opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de semipublieke en de publieke sector. Door middel van opleiding, coaching en opdrachten werk je aan het vergroten van je adviesvaardigheden, kennis en bouw je een netwerk op. Een ideale stap in je carrière.

Jouw profiel

Je hebt talent voor of een eerste ervaring in het vak van organisatieadviseur en hebt een Master-kennisniveau, liefst financieel of bedrijfskundig van aard, maar met een duidelijke affiniteit voor compensation and benefits vraagstukken. Voor jou heeft excel in zijn volle breedte en diepte weinig geheimen meer (advanced/expert user). Complexe beloningsvraagstukken technisch omzetten in Excel en het doorvoeren van diverse scenario-analyses met een resem aan al dan niet statische parameters, geven jou een boost. Verder ken je alle ins en outs naar loonsamenstelling en bijbehorende (wettelijke, sectorale,…) regelgevingen. Enige statistische kennis, een sterk analytisch én synthetisch vermogen en een gevoel en passie voor cijfers vervolledigen het vereiste profiel.

Je bent verder bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken, een analytische blik hebt en goed kunt schrijven. Verder ben je sociaal vaardig, ondernemend en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren. Tot slot willen we onze organisatie graag een betere representatie van de samenleving laten zijn.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar Ilse Roossens (Belgium@berenschot.be) Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met ons of kijk op de site van Berenschot. Een assessment en een dag meelopen in de adviesgroep/ons team kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.