Vacature Reporting & Data Analyst | Berenschot Belgium

Vacature

Reporting & Data Analyst

Berenschot België is op zoek naar een ambitieuze Reporting & Data Analyst! Ben jij een professional met expertise op gebied van Reporting & Data, en zoek je daarnaast naar variatie in je job? Wil jij onderdeel zijn van een multidisciplinaire organisatie en werken voor aansprekende klanten en collega’s? En geeft het jou energie om mee te bouwen aan de groei van Berenschot België? Dan is dit de ideale rol voor jou !
Afbeelding - Reporting & Data Analyst

Waar kom je terecht?

Berenschot België is samen met Berenschot Nederland volop in ontwikkeling ! Er heerst een informele werksfeer en een natuurlijke drive om producten, studies en diensten te verbeteren.  Als Reporting&Data Analyst kom je in een team met collega’s die staan voor kwaliteit, het werk serieus nemen en aandacht hebben voor studies, ontwikkeling en analyse.  Daarom krijg je binnen Berenschot België de mogelijkheid om zelfstandig en flexibel te werken. Naast het werk is onderlinge samenwerking en collegialiteit onmisbaar binnen het team.  Je werkt vanuit het kantoor in België en ook thuiswerk kan, maar je maakt deel uit van de Berenschot Groep, die zich grotendeels in Nederland bevindt en waarmee je nauw samenwerkt om de professionele ontwikkeling en groei te implementeren!

Wie ben je?

Je hebt een aantoonbare ervaring binnen het vak en beschikt, al dan niet bereikt via werkervaring, over een Master-denkniveau, met een duidelijke affiniteit voor data-en reporting.  Een gevoel en passie voor allerlei data, én sterke wil om samen met je projectteam of alleen (hands on) onze, soms erg gevoelige, projecten tot een goed eind te brengen, vervolledigen het vereiste profiel. Je ondersteunt collega’s en klanten in hun verschillende activiteiten door relevante data, en analyses ter beschikking te stellen.  Je bent verantwoordelijk voor de hele ketting van jouw eigen rapporten, inclusief de visualisatie en het ter beschikking stellen aan collega’s en klanten.

Je bent verder bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je autonoom kunt werken, een synthetische blik hebt en goed kunt structuren en sturen. Verder ben je sociaal vaardig, ondernemend en heb je de drive om bij te leren en jezelf continu te verbeteren.

Wat krijg je van ons?

Berenschot levert al 80 jaar onafhankelijk advies aan de publieke sector en het bedrijfsleven.  Werken bij Berenschot staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid, wisselende opdrachtgevers en uitgedaagd worden om continu te ontwikkelen.  We hebben de nodige ervaring en hebben ontzettend veel klanten en kennis in huis.  Kennis die we graag delen, met onze opdrachtgevers en met elkaar.  Daarnaast krijg je :

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Ruime opleidings-,doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een platte organisatie met korte lijnen binnen een informele bedrijfscultuur
  • De vrijheid om in afstemming met je opdrachtgever te bepalen waar je werkt.
  • ..

Is dit de baan voor jou?

Enthousiast geworden? Verras ons dan met jouw curriculum vitae en motivatie naar Ilse Roossens (Belgium@berenschot.be).

Je hebt gesolliciteerd. En nu?

Geïnteresseerde kandidaten worden na een eerste selectie uitgenodigd voor een oriënterend kennismakingsgesprek.  Op basis hiervan komen wij tot een voordracht van kandidaten voor de selectiegesprekken met Berenschot België.  Een ontwikkelassessment maakt deel uit van deze procedure.