Vacature (Managing) Consultant | Berenschot Belgium

Vacature

(Managing) Consultant Berenschot Belgium

Berenschot België is op zoek naar een ambitieuze (managing) consultant! Ben jij een ervaren HR-professional met expertise op gebied van rekrutering & selectie, (executive) coaching en/of assessments? Wil jij onderdeel zijn van een multidisciplinaire organisatie en werken voor aansprekende klanten? En geeft het jou energie om mee te bouwen aan de groei van Berenschot België? Dan is dit de ideale rol voor jou!
Afbeelding - (Managing) Consultant Berenschot Belgium

Wat maakt jouw werk uitdagend?

Als (managing) consultant is jouw werk alles behalve routinematig. Enerzijds ben je expert in jouw vakgebied, tegelijkertijd bouw je mee aan het opzetten van een nieuw team binnen Berenschot België. Als (managing) consultant zal je het leeuwendeel van jouw tijd besteden aan opdrachten op gebied van rekrutering & selectie, bij uiteenlopende opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Daarbij streef je naar een duurzame match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit doe je door zorgvuldig te werk te gaan: van het voeren van stakeholdergesprekken, het opmaken van een profiel, het schrijven van wervende vacaturetekst tot het selecteren van kandidaten.

Afhankelijk van jouw voorkeuren krijg je de ruimte om je daarnaast te verdiepen in bijvoorbeeld (executive) coaching of assessments. In deze functie ligt er een uitdaging in het opbouwen – en continu verbeteren – van de dienstverlening op het gebied van rekrutering & selectie. Je werkt aan de ontwikkeling hiervan, zoekt actief naar kansen in de markt en bouwt aan warme relaties met opdrachtgevers en kandidaten.

Waar kom je terecht?

Met 25 medewerkers is Berenschot België volop in ontwikkeling! Er heerst een informele werksfeer en een natuurlijke drive om producten en diensten te verbeteren. Als (managing) consultant kom je in een team met collega’s die staan voor kwaliteit, het werk serieus nemen en aandacht hebben voor ontwikkeling. Daarom krijg je binnen Berenschot België ruimte om je ambities waar te maken, evenals ruimte om zelfstandig en flexibel te werken. Naast hard werken, is onderlinge samenwerking en collegialiteit onmisbaar binnen het team.

Je werkt vanuit het kantoor in België, maar je maakt deel uit van de Berenschot Groep, die zich grotendeels in Nederland bevindt en waarmee je nauw samenwerkt om de professionele ontwikkeling en groei te implementeren.

Wij geloven dat er voor íedereen een juiste plek bestaat, waar werken gelukkig maakt en succes vanzelfsprekend is.

Wie ben je?

Als (managing) consultant ben je gewend om zelfstandig projecten op hoog niveau uit te voeren. Je bent communicatief vaardig en zoekt waar nodig de (multidisciplinaire) samenwerking met jouw collega’s op. Van nature blijf je op de hoogte van (technologische) ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en maak je van hieruit de vertaalslag naar jouw werk. Je bent inhoudelijk gedreven, maar zoekt ook naar nieuwe mogelijkheden in de markt. Daarmee fungeer je binnen jouw team als voorbeeld en sparringpartner.

Als ideale kandidaat beschik je over:
een masterdiploma op academisch niveau
• enkele jaren ervaring als HR-professional in het rekruteren & selecteren van kandidaten, aanvullende ervaring met coaching en/of assessments is een pré
• een commerciële, ondernemende mind-set of enkele jaren ervaring in een commerciële omgeving
• ervaring met het opstellen van aantrekkelijke offertes of aanbestedingen voor opdrachtgevers
• kennis van de tweede landstaal en/of het Engels, dit zal je zeker meer mogelijkheden bieden.

Wat krijg je van ons?

Berenschot levert al 80 jaar onafhankelijk advies aan de publieke sector en het bedrijfsleven. Werken bij Berenschot staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid, wisselende opdrachtgevers en uitgedaagd worden om continu te ontwikkelen. We hebben de nodige ervaring en hebben ontzettend veel kennis in huis. Kennis die we graag delen, met onze opdrachtgevers én met elkaar.

Daarnaast krijg je:

• een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, een mobiele telefoon, laptop en firmawagen of mobiliteitsbudget
• een contract voor onbepaalde tijd
• ruime opleidings-, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
• een platte organisatie met korte lijnen binnen een informele bedrijfscultuur
• de vrijheid om in afstemming met je opdrachtgever te bepalen waar je werkt. Op locatie bij de klant, thuis of op kantoor (bij uitstek een ontmoetingsplaats).

Diversiteit

Diversiteit is binnen Berenschot een belangrijke kernwaarde. Als organisatie biedt Berenschot ruimte aan alle talenten op de arbeidsmarkt, ongeacht afkomst of achtergrond. In haar personeelsopbouw streeft Berenschot ernaar een afspiegeling te zijn van de samenleving waarin zij opereert.

Is dit de baan voor jou?

Enthousiast geworden? Verras ons dan vóór 10 februari 2022 met jouw curriculum vitae en motivatie via search@berenschot.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marion Kortenraij (+31 6 11 37 84 88) of Fleur Mul (+31 6 20 93 48 54). Zij vertellen je graag meer over de functie!

Je hebt gesolliciteerd. En nu?

Geïnteresseerde kandidaten worden na een eerste selectie in week 8 uitgenodigd voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Op basis hiervan komen wij tot een voordracht van kandidaten voor de selectiegesprekken met Berenschot België. Deze gesprekken zullen in week 10 en 11 plaatsvinden. Een (online) ontwikkelassessment maakt deel uit van deze procedure.