Vestigingen


Berenschot Belgium N.V.

Pegasuslaan 5 – 1831 Diegem (Operating Headquarters)
Schuman Roundabout 6 – 1040 Brussels (Registered Office)

T +32 (0) 2 777 06 45
F +32 (0) 2 777 06 46
E belgium@berenschot.be

Berenschot heeft sinds 1962 een kantoor in de regio van  het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gericht op HR consultancy. Verder zijn we lid van de E-I Consulting Group, een netwerk van onafhankelijke adviesbureaus en daarmee hebben we toegang tot lokale netwerken in veel Europese landen.

Berenschot Groep B.V.

Berenschot

Hoofdvestiging Berenschot Groep B.V. (Nederland)

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht

Postbus 8039
3503 RA Utrecht

T (030) 2916 916

Berenschot en de EU

Berenschot EU richt zich met haar adviespraktijk op de Europese Unie en Nederlandse opdrachtgevers die hun vleugels willen uitslaan in Europa. Het EU-team voorziet opdrachtgevers van strategisch Europees advies en trainingen rond EU-beïnvloeding en helpt hen met de evaluatie van Europees beleid op alle niveaus. Ook kunnen organisaties in Nederland gebruikmaken van een door Berenschot ontwikkelde EU-impactscan.

Daarnaast ligt de focus van Berenschot EU op instellingen van de Europese Unie. Dit betreft met name dienstverlening op het gebied van bijvoorbeeld participative governance en energietransitie om opdrachtgevers te ondersteunen bij de uitvoering van grote maatschappelijke opgaven. Berenschot EU is gevestigd aan de Aarlenstraat 20 in de Europese wijk in Brussel.

Berenschot wereldwijd

Al meer dan 50 jaar voert Berenschot wereldwijd opdrachten uit voor private en publieke partijen. We hebben vestigingen in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Zuid-Afrika. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van partners en geassocieerde consultants.

Ga naar de internationale website voor meer informatie.