Deelnemingen en joint ventures


Hieronder treft u bedrijven die behoren tot de Berenschot Groep.

Berenschot Belgium N.V.

Berenschot Belgium N.V. is een onafhankelijk managementadviesbureau dat deel uitmaakt van de internationale Berenschot Groep en sinds 1962 actief is op de Belgische markt. Het kantoor is gevestigd in Brussel. Berenschot Belgium N.V. verricht consultancy-activiteiten op het gebied van human resources, beleid en strategie, organisatieontwikkeling, logistiek management en ICT. Berenschot Belgium N.V. werkt voor alle soorten ondernemingen en organisaties, profit en non-profit in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Berenschot International B.V.

Berenschot International B.V. is onderdeel van de Berenschot Groep en voert opdrachten uit in Afrika en in het Caribisch gebied voor opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven. Berenschot International heeft vestigingen in Utrecht, Afrika en in het Caribisch gebied en beschikt daarnaast over een netwerk van geassocieerde partnerorganisaties en individuele, lokale consultants over de hele wereld. Berenschot International heeft een track record als het gaat om strategisch advies aan bedrijven die willen uitbreiden in nieuwe markten, de ontwikkeling en het beheer van publiek-private partnerschappen, het aanvragen van projecttoekenning in de opkomende markten en het beheer van fondsen en evaluatie/beleidsonderzoek.Berenschot International B.V.

Check de Engelstalige website voor meer informatie.

Mazars Berenschot Joint Venture (Pty) Ltd

Mazars Berenschot Joint Venture (Pty) Ltd, een joint venture van Mazars en Berenschot Groep B.V., is gevestigd in Johannesburg (ZA) en is ook vertegenwoordigd in Utrecht (NL).
Vanuit deze joint venture ondersteunt Berenschot met name Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bedrijven bij business development en projectontwikkeling in sub-Sahara Afrika. Mazars Berenschot is vooral actief in de sectoren water, energie, transport en gezondheidszorg en heeft een goed track record op het terrein van projectfinanciering in Afrika. Voor de publieke sector is Mazars Berenschot vooral actief in programma’s en beleidsevaluaties gericht op Afrika. In veel Afrikaanse landen beschikt de joint venture over eigen consultants of betrouwbare lokale samenwerkers.

NAO/USONA N.V.

NAO/USONA N.V. is verantwoordelijk voor een rechtmatig en doelmatig beheer van de gelden die donoren beschikbaar stellen aan Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba voor ontwikkelingsprojecten. Voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaat het om projecten die passen binnen de vier reguliere programma's: Institutionele Versterking en Bestuurskracht, Onderwijs en Jongeren, Plan Veiligheid Nederlandse Antillen 2 en Sociaal Economisch Initiatief. Jaarlijks stelt Nederland hiervoor een bepaald bedrag beschikbaar. Daarnaast beheert NAO/USONA N.V. aparte aanvullende programma's zoals Heraanwending Havengelden Sint Maarten en Quick Wins.