Loopbaanbegeleiding

“Choose a job you love and you will never work a day in your life.”

Heb je het gevoel vast te lopen in je job? Je voelt je gestresseerd en zoekt een beter evenwicht? Je werk sluit niet meer goed aan op je talenten en interesses? Je wil iets anders maar weet niet goed wat? Je hebt het gevoel dat je meer in je mars hebt, dat je je potentieel niet ten volle kan benutten? Je weet dat de arbeidsmarkt verandert en wil ontdekken welke keuzes je kan maken naar te toekomst toe?

Kortom je wil je talenten en passies ontdekken om met meer plezier, energie en werkgoesting aan de slag te gaan? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou!

Wat is het?

Loopbaanbegeleiding is een vorm van coaching waarin je, samen met jouw persoonlijke coach, op zoek gaat naar een job die bij je past. Zo vergroot je je zelfinzicht (wie ben ik, wat kan/ken ik, wat wil ik), ontwikkel je je competenties, vergroot je je evenwicht en versterk je je positie op de arbeidsmarkt.

Nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Doe de test op www.vdab.be.

Onze aanpak

Berenschot is een erkend loopbaancentrum. We bieden individuele begeleiding op maat en helpen je bij het zoeken naar dé ideale job die je energie en werkgoesting geeft. We werken op een talentgerichte en waarderende manier. Zo kijken we naar wat er allemaal wel goed gaat en waar jouw sterktes écht liggen. Onze coaches kunnen allen rekenen op een jarenlange ervaring en staan garant voor een kwaliteitsvolle, betrouwbare en persoonlijke aanpak. Samen met jou gaan we op pad en bieden je ondersteuning bij het kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en passies om zo jouw “droomjob” voor de toekomst waar te maken!

Bij Berenschot stellen we elk traject loopbaancoaching volledig op maat samen op basis van jouw specifieke vraag. Bekijk hier welke stappen je kan doorlopen.

The best is yet to come…

Woon je in Vlaanderen of Brussel, werk je momenteel als werknemer of zelfstandige en heb je in de laatste 2 jaar minimaal 1 jaar gewerkt? Dan kan je bij ons terecht met VDAB loopbaancheques. Zo betaal je zelf slechts € 40 voor een pakket van 4u begeleiding, de rest betaalt de overheid.

Elke 6 jaar heb je recht op 2 pakketten van 4u. Je kan deze samen opnemen of spreiden. De keuze is aan jou. Alle informatie over de VDAB loopbaancheques vind je hier.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Dan heb je onder bepaalde omstandigheden toch recht op deze cheques. Alle info over deze uitzonderingen vind je hier.

Interesse?

Uiteraard gaan wij graag persoonlijk na hoe wij jou het best van dienst kunnen zijn. Onze ervaren coaches staan klaar om je vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking op +32 (0) 2 777 06 45 of vul het contactformulier in en dan bellen we je binnen de 24u terug.

Meer informatie