Bekijk ons jobaanbod

17 september 2018

Interne vacature bij Berenschot Belgium

Berenschot Belgium N.V. is een management consulting bureau dat deel uitmaakt van de Berenschot Groep. Klanten vertrouwen ons opdrachten toe die zich voornamelijk situeren in de domeinen van managementadvies en personeelsbeleid. Onze opdrachtgevers zijn grote bedrijven uit de privé en uit de (semi-)overheid sector. In België zijn momenteel een 25-tal professionele consultants actief die zich kunnen beroepen op krachtige methodes en instrumenten.

Om ons succes verder te zetten zijn we op zoek naar gemotiveerde:

HR Consultant (m/v)

Jouw functie:

Je zal ingezet worden bij de ontwikkeling en uitvoering van HR-projecten (beloning, functieclassificatie, assessment & development centers, rekrutering & selectie, competentiemanagement). In samenwerking met ervaren collega’s maak je van elk project een succes.

Jouw profiel:

  • Je bezit een Master opleiding (Economie, Arbeidspsychologie, HRM, …).
  • Jouw klantgerichtheid, commerciële ingesteldheid en gevoel voor kwaliteit dragen bij tot een professionele realisatie van jouw projecten. Jouw integriteit en flexibiliteit karakteriseren jouw aanpak.
  • Je combineert zelfstandig werken met een goede teamspirit.
  • Je geeft blijk van uitstekende communicatievaardigheden.
  • Je bent nederlandstalig en spreekt vloeiend Frans. Kennis van het Engels vormt een bijkomende troef.

Aanbod:

Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor professionele opleiding en ontwikkeling, evenals een aantrekkelijk en gedifferentieerd salarispakket.

Enthousiast?

Stuur dan snel je kandidatuur naar Wendy De Keyzer op dit adres recruitment@berenschot.be met als referentie Consultant/Berenschot.

Wij verzekeren een vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur.

3 personen_blauw

Momenteel zijn er geen andere interne/externe vacatures beschikbaar.

Indien u spontaan wenst te solliciteren kan u hier uw gegevens achter laten.