Bekijk ons jobaanbod

17 juli 2018

Interne vacature bij Berenschot Belgium

Externe vacature bij Unicef

Berenschot Belgium N.V. is een management consulting bureau dat deel uitmaakt van de Berenschot Groep. Klanten vertrouwen ons opdrachten toe die zich voornamelijk situeren in de domeinen van managementadvies en personeelsbeleid. Onze opdrachtgevers zijn grote bedrijven uit de privé en uit de (semi-)overheid sector. In België zijn momenteel een 25-tal professionele consultants actief die zich kunnen beroepen op krachtige methodes en instrumenten.

Om ons succes verder te zetten zijn we op zoek naar gemotiveerde:

HR Consultant (m/v)

Jouw functie:

Je zal ingezet worden bij de ontwikkeling en uitvoering van HR-projecten (beloning, functieclassificatie, assessment & development centers, rekrutering & selectie, competentiemanagement). In samenwerking met ervaren collega’s maak je van elk project een succes.

Jouw profiel:

 • Je bezit een Master opleiding (Economie, Arbeidspsychologie, HRM, …).
 • Jouw klantgerichtheid, commerciële ingesteldheid en gevoel voor kwaliteit dragen bij tot een professionele realisatie van jouw projecten. Jouw integriteit en flexibiliteit karakteriseren jouw aanpak.
 • Je combineert zelfstandig werken met een goede teamspirit.
 • Je geeft blijk van uitstekende communicatievaardigheden.
 • Je bent nederlandstalig en spreekt vloeiend Frans. Kennis van het Engels vormt een bijkomende troef.

Aanbod:

Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor professionele opleiding en ontwikkeling, evenals een aantrekkelijk en gedifferentieerd salarispakket.

Enthousiast?

Stuur dan snel je kandidatuur naar Wendy De Keyzer op dit adres recruitment@berenschot.be met als referentie Consultant/Berenschot.

Wij verzekeren een vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur.

Advocacy Officer Poverty (m/v/x)

Het Belgisch Comité voor UNICEF is op zeer korte termijn op zoek naar een Advocacy Officer Poverty. UNICEF is de internationale leider in het verlenen van humanitaire- en ontwikkelingshulp aan kinderen en moeders in ontwikkelingslanden.

Jouw uitdaging

Als Advocacy Officer Poverty werk je actief mee aan het pleidooi- en lobbywerk voor kinderrechten in België. Zo draag je bij tot de positionering van UNICEF België op de Kinderrechtendag, ontwikkel je activiteiten en bepaal je strategieën voor de toepassing van het Kinderrechtenverdrag, in het bijzonder voor bestrijding tegen kinderarmoede in België. Daarnaast werk je actief mee aan de uitbouw van een goede database voor lobbywerk, onderhoud je contacten met nationale en regionale overheden/beleidsmakers en sta je in nauw contact met het Comité voor de Rechten van het Kind. Je hebt ervaring in pleidooiwerk en beschikt over een gezonde portie stressbestendigheid.

Jouw profiel

 • Naast een universitair diploma, kan je een succesvolle ervaring in de armoedesector en het gelijke kansenbeleid evenals in pleidooiwerk voorleggen. Vanuit deze ervaring op regionaal en/of nationaal niveau beschik je over een uitgebreid netwerk.
 • Je hebt zeer goede kennis van de kinderrechtencontext, de armoedesector en het gelijke kansenbeleid in België.
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Je beschikt over sterke organisatievaardigheden en bent nauwkeurig in het opvolgen van dossiers.
 • Je beschikt over een vlotte pen.
 • Je bent stressbestendig en beschikt over de nodige emotionele veerkracht in de confrontatie met problematische situaties omtrent de thematiek van kinderrechten.
 • Je hebt een goede actieve kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Het Belgisch Comité voor UNICEF biedt je de kans om binnen een dynamisch en motiverend team een interessante en gevarieerde functie uit te oefenen. Wij bieden een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan met onmiddellijke indiensttreding.

Ons marktconform salarispakket wordt aangevuld met extralegale voordelen. Onze kantoren zijn gelegen in het hart van Brussel, vlakbij het Centraal Station, en dus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Interesse?

Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar recruitment@berenschot.be t.a.v. Liesbeth Bos, Senior Consultant. Voor meer informatie kan je terecht op het nummer 02/777.06.45.

Wij verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Berenschot Belgium. Gelieve daarom niet rechtstreeks bij UNICEF te solliciteren.

3 personen_blauw

Momenteel zijn er geen andere interne/externe vacatures beschikbaar.

Indien u spontaan wenst te solliciteren kan u hier uw gegevens achter laten.