Bekijk ons jobaanbod

19 oktober 2018

Externe vacature bij het Vlaams Vredesinstituut (Vlaams Parlement)

Er zijn momenteel geen interne vacatures bij Berenschot Belgium.

Vlaams Vredesinstituut zoekt

verantwoordelijke strategie en communicatie (m/v/x)


Ben jij de gedreven communicatie manager die ons als VERANTWOORDELIJKE STRATEGIE en COMMUNICATIE komt verder helpen? Heb je interesse in wetenschappelijk en beleidsgericht onderzoek naar vredesvraagstukken? Wil je graag vorm geven aan het nieuwe communicatiebeleid van een unieke onderzoeksinstelling? Heb je ervaring met het uitwerken en implementeren van strategische en operationele communicatieplannen? Ben je een goede projectmanager die hoofdzaak van bijzaak kan onderscheiden?

Het Vlaams Vredesinstituut werft een gedreven verantwoordelijke strategie en communicatie aan voor het ondersteunen en versterken van zijn onderzoeksteam.

Het Vredesinstituut is een onafhankelijk instituut voor vredesonderzoek bij het Vlaams Parlement.

Als verantwoordelijke strategie en communicatie werk je nauw samen met een klein multidisciplinair onderzoeksteam. Je helpt het team in het identificeren van zijn doelgroepen, brengt de noden van die doelgroepen in kaart, vertaalt onderzoeksresultaten op een manier die ze relevante maakt voor die doelgroepen, en werkt op basis hiervan een communicatiebeleid uit dat je, samen met de onderzoekers, implementeert. Vanuit dit helikopterzicht ben je ook in staat om op te treden als ondersteunende coördinator voor de verschillende onderzoeksprojecten, en geef je, in nauw overleg met de directeur en de onderzoekers, mee vorm aan de onderzoekstrajecten.

Beschik je over een masterdiploma communicatiewetenschappen, journalistiek, sociologie, politieke wetenschappen, criminologie, rechten of aanverwante disciplines, heb je minstens zeven jaar relevante professionele ervaring, bij voorkeur op het kruispunt tussen onderzoek en strategische communicatie, en kan je 2 referenties voorleggen, stel je dan zeker kandidaat.

Deze vacature betreft een contractuele positie van onbepaalde duur.

Het Vlaams Vredesinstituut wil de diversiteit van de samenleving weerspiegelen en moedigt daarom expliciet personen van alle genders, met een migratieachtergrond, of een handicap aan om zich kandidaat te stellen. Professionele kwaliteiten en kwalificaties zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap, seksuele geaardheid of afkomst.

Wij verwachten je kandidatuur ten laatste op 18 November 2018.

Je stelt je kandidaat door ons het ingevulde kandidatuurstellingsformulier, je motivatiebrief, je CV, een kopie van je diploma(s) en twee professionele referenties als 1 pdf te bezorgen op vvistrategieencommunicatie@berenschot.be.
Voor meer informatie kan je terecht op www.vlaamsvredesinstituut.eu, in het examenreglement of bij Diane Smets op 02/777 06 45.

3 personen_blauw

Momenteel zijn er geen andere interne/externe vacatures beschikbaar.

Indien u spontaan wenst te solliciteren kan u hier uw gegevens achter laten.