Doe mee aan het HR-Trendonderzoek 2022 van Berenschot in België!

Doe mee aan het HR-Trendonderzoek 2022 van Berenschot in België!

Artikel
Doe mee aan het HR-Trendonderzoek 2022 van Berenschot in België!

Deel dit artikel

Datum

19 mei 2022

Leestijd

2 minuten

Welke evoluties en trends bepalen het HR-beleid en het bedrijfsleven? Hoe beïnvloeden de wereldwijde socio-economische uitdagingen het HR-beleid in België? Op deze en andere vragen zoekt het grote HR-Trendonderzoek van Berenschot een antwoord! Ontdek hier alles over de meest toonaangevende HR-enquête én de interessante extra’s die op u wachten.

Corona, arbeidskrapte, digitalisering en automatisering. De arbeidsmarkt van vandaag ziet er opvallend anders uit dan die van gisteren. Dat heeft onvermijdelijk gevolgen voor uw HR-beleid. Daarom nodigen we u uit om samen met ons de belangrijkste trends en uitdagingen te identificeren.

Wat het HR-Trendonderzoek van Berenschot betekent voor uw onderneming

Het gratis HR-Trendonderzoek van Berenschot is al meer dan twee decennia de gouden standaard voor onderzoeken naar dynamieken op de arbeidsmarkt. Mede met steun van onze partners Peoplesphere en AFAS Software peilen we bij HR-directors en HR-managers naar de trends en uitdagingen binnen het Belgische HR-beleid.

Op die manier geven we bedrijven en organisaties de kans om zichzelf een spiegel voor te houden: waar staan we de dag vandaag? Hoe verhoudt mijn bedrijf zich tot andere ondernemingen in België? Welke uitdagingen moeten we overwinnen? En … hoe gaan andere bedrijven hiermee om?

Bovendien richten we ons tot een waaier aan sectoren, met daarin zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen. Een variëteit die ons in staat stelt een zo genuanceerd mogelijk beeld te schetsen van het HR-landschap.

Uniek aan de enquête is tot slot de aandacht voor een kwaliteitsvolle meta-analyse. Hiervoor werken onze ervaren consultants samen met prof. dr. Marijke Verbruggen (KU Leuven) en prof. dr. François Pichault (HEC-ULiège).

Doe gratis mee!

De online enquête is gratis, gebeurt volledig online en duurt ongeveer 20 minuten. In het HR-Trendonderzoek 2022 België gaan we dieper in op vragen rond onder meer …

  • de vijf belangrijkste HR-thema’s voor 2022 en 2023,
  • uitdagingen bij het aanwerven en/of behouden van personeel,
  • de impact van COVID-19 op de arbeidsmarkt,
  • en de vaardigheden die medewerkers future-proof maken.

Tot slot benadrukken we dat we uw antwoorden anoniem verwerken, alsook alle data strikt vertrouwelijk behandelen.

Deze 3 extra’s krijgt u er GRATIS bij

Zodra het onderzoek is afgerond, ontvangt u van ons een pdf met daarin een helder overzicht van de resultaten. Daarnaast creëren we op voor 5 HR-sleutelindicatoren een benchmark van uw resultaten ten opzichte van die uit het onderzoek. En er is meer!

Want naar goede gewoonte nodigt Berenschot alle deelnemers uit op het exclusieve HR Trends-congres in het najaar! Op dat event zullen ook prof. dr. Marijke Verbruggen (KU Leuven) en prof. dr. François Pichault (HEC-ULiège) persoonlijk aanwezig zijn om de belangrijkste trends op de arbeidsmarkt te contextualiseren.

Daarnaast bieden we elke deelnemer ook één gratis salarisbenchmark aan. Een troef van onschatbare waarde als u weet dat een gepast loonbeleid evolueert met de arbeidsmarkt. Om dit geschenk te claimen, volstaat het om op het einde van de enquête je e-mailadres na te laten. Wij contacteren je zo snel mogelijk!

>> Ja, ik neem deel!

Over Berenschot

Berenschot staat al meer dan 80 jaar aan de zijde van bedrijven, organisatie en industrie in de Benelux. Naast audits en analyses op maat stippelen we samen met u een gepast HR-beleid uit dat aansluit bij uw onderneming. Samen versterken we vandaag uw positie van morgen!