Inzichten in de HR-Wereld van Vandaag en Morgen: HR Trends 2023-2024 in België

Inzichten in de HR-Wereld van Vandaag en Morgen: HR Trends 2023-2024 in België

Evenement
Wetenschappelijk onderzoek

Deel dit evenement

Datum

30 oktober 2023

Wilt u meer te weten komen over dé HR-trends, hoe deze de HR-agenda van België veranderen en waar de grootste uitdagingen liggen? Schrijf u dan snel in voor ons gratis event op 1 december en ontdek als eerste de resultaten!

Laat u inspireren door onze experts Pieter Strackx en Hans Van der Spek van Berenschot, verdiep uw kennis met wetenschappelijke inzichten van Prof. Marijke Verbruggen van KU Leuven en brainstorm samen met uw HR-collega's over de toekomst van HR! Daarbovenop ontvangen deelnemers van het evenement als eersten het resultatenrapport met inspirerende inzichten!

In de snel veranderende wereld van HR is het cruciaal om up-to-date te blijven. Onze Trends-enquête dient als een kompas voor HR-professionals in België. We onderzoeken de dynamiek, onthullen de prioriteiten voor 2023-2024 en verkennen drie toonaangevende thema's:

  • Van werven naar ontwikkelen: In 2023 verschuift de focus naar het empoweren en ontwikkelen van medewerkers om ze te behouden.
  • Diversiteit en inclusie: D&I groeit in belang, met meetbare voordelen zoals een sterker werkgeversimago en verbeterde prestaties.
  • Strategische personeelsplanning op de voorgrond: Deze langetermijnuitdaging krijgt nu de aandacht die het verdient, maar er zijn nog uitdagingen.

Deze spraakmakende enquête is georganiseerd in samenwerking met onze partners AFAS, ZigZagHr, KU Leuven, HEC Liège en Peoplesphere!

Evenementdetails

datum
1 december 2023
tijd
16:30 - 20.00 uur
locatie
Prins Boudewijnlaan 7a, 2550 Kontich (parking is ter plaatse voorzien)
Kostprijs
Gratis
Walking dinner

Graag ontvangen wij uw bevestiging vóór woensdag 22 november door op deze link te klikken.

Indien u verdere vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via l.segers@berenschot.be.

Wij hopen dat het Berenschot Trendsonderzoek 2023 u inspireert en richting geeft bij het formuleren van uw toekomstige HR-strategie!