Deelnemen aan de My Reward Benchmark 2020?


Wenst u deel te nemen aan My Reward Benchmark, de jaarlijkse salarisenquête van Berenschot, in samenwerking met Group S en Securex?

Dat kan! Deelname aan de studie is mogelijk vanaf april tot en met juli! Hieronder vindt u meer informatie over de deelname:

Hoe kan u deelnemen?

U kan zich vanaf april inschrijven om deel te nemen aan de studie via de inschrijvingslink.

Dit betekent dat u uw salarisgegevens aanlevert aan Berenschot uiterlijk op 10 juli 2020 (week 28). Wij controleren en analyseren deze gegevens en stellen de resultaten beschikbaar vanaf 28 september 2020 (week 40). U beschikt dan gedurende 1 jaar over de resultaten van de salarisenquête.

Hoeveel kost deze deelname?

Afhankelijk van de ondersteuning die u wenst zijn er verschillende opties mogelijk. U vindt hieronder een overzicht van uw deelname mogelijkheden.

Basic Participant Pack: € 650,00*

U zorgt zelf voor het koppelen van uw functies aan de referentiefuncties van de benchmark en u geeft zelf de salaris- en arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers en organisatie in. Berenschot zorgt later voor de controle en verwerking van deze gegevens.

In-house Participant Pack: € 1.150,00*

Berenschot ondersteunt u in het koppelen van uw functies aan de referentiefuncties van de benchmark tijdens een werksessie bij u ter plaatse. U zorgt voor het invullen van de salaris- en arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers en organisatie. Berenschot controleert en verwerkt deze gegevens nadien.

---

Pack+

U kan elk van bovenstaande twee Packs indien gewenst uitbreiden tot een Pack +, waarbij u, na publicatie van de resultaten in september, 4 uur in-house consultancy ontvangt over het gebruik van de tool, de analyse en positionering van uw resultaten t.o.v. de markt en implicaties voor uw salarisbeleid.

Deze adviesverlening verhoogt het gekozen Pack met een vaste prijs van € 1.500,00* tot een Pack +.

Indien u één van onze packs wilt kiezen, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.

Berenschot garandeert een vertrouwelijke en beveiligde behandeling van uw gegevens en dit conform de GDPR-regelgeving.

(*) prijzen exclusief 21% BTW