HR Excellence Awards

WINNER 2018, “Best People Assessment Company”

De HR Excellence Awards werden in 2018 reeds voor de 9e keer op rij uitgereikt en betekenen voor alle genomineerden een ultieme erkenning vanwege de HR sector, dit omwille van hun pertinente visie, hun relevante strategie en de uitvoering hiervan.

Dit jaar was Berenschot opnieuw genomineerd voor één van deze prestigieuze awards in de categorie 'Best People Assessment Company’. Deze nominatie resulteerde uit een objectieve enquête. De HR Excellence Awards werden volgens strikte en transparante regels georganiseerd, onder controle van een jury, bestaande uit 12 HR directeurs, en volledig onafhankelijk. Dit jaar waren de nominatie regels nogmaals aangepast om enerzijds met de nieuwe perimeters van onze sector te kunnen evolueren, en anderzijds om de competitie tussen de genomineerden te vergroten en bijgevolg het prestige om één van de 15 awards te winnen, te verhogen.

De HR Excellence Awards werden uitgereikt op 15 november 2018. De winnaars werden geselecteerd aan de hand van een ingediende casestudy, die door een professionele jury beoordeeld wordt op diverse criteria.

Berenschot Belgium is winnaar in de categorie:
Best People Assessment Company

Wij zijn erg trots op deze overwinning en danken onze klanten voor het vertrouwen dat ze in ons stellen. Deze erkenning kan immers enkel tot stand komen door een goede samenwerking met ieder van u, die ons in staat stelt om in onze dienstverlening steeds oog te blijven houden voor maatwerk, kwaliteit en innovatie.

Berenschot dankt al zijn klanten dan ook hartelijk voor de voorbije samenwerking!

Ons ‘Certified Member’-statuut van Federgon is verlengd

Federgon is de federatie van HR-dienstverleners en vertegenwoordigt de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord. Het Federgon Certified Membership biedt zowel aan bedrijven als aan kandidaten duidelijke kwaliteitsgaranties en wil zowel voor bedrijven als voor kandidaten een leidraad zijn.

Uit onderzoek van Federgon blijkt opnieuw dat zowel klanten als kandidaten uiterst tevreden zijn van onze dienstverlening. We zijn zeer trots om hiermee opnieuw het certified membership van Federgon te behalen, maar meer nog zijn we vereerd door het vertrouwen dat onze klanten en kandidaten jaar na jaar in ons stellen. Het geeft ons extra energie om onze dienstverlening verder te professionaliseren en te blijven verbeteren.

Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de website van Federgon.

LinkedIn

Meer informatie