Maatregelen Berenschot vanwege coronavirus

Gepubliceerd op 18 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen tegen het coronavirus informeren wij u hoe wij hiermee omgaan en welke impact dit heeft op onze dienstverlening.

Berenschot neemt haar verantwoordelijkheid door de geadviseerde maatregelen in acht te nemen. We zien volop mogelijkheden om u ook in de huidige situatie goed van dienst te kunnen zijn. Zowel in lopende als nieuwe opdrachten.

Concreet betekent dit het volgende:

  • Berenschot is zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar. Neem met vragen contact op met een van onze consultants.
  • Fysieke bijeenkomsten worden in overleg met u zoveel mogelijk omgezet in telefonische of virtuele overleggen. Berenschot heeft de digitale tools om dit te faciliteren. Werkzaamheden worden waar nodig aangepast. Onze adviseurs nemen contact met u op om hierover te overleggen.
  • Voorlopig worden alle assessments online afgenomen. Wij nemen hierover contact op met de opdrachtgevers en de kandidaten.
  • De trainingen vanuit de Berenschot Academy worden verzet. De Academy neemt hierover contact op met de deelnemers.
  • Maatwerktrainingen die wij incompany verzorgen worden in overleg met opdrachtgevers verzet of aangepast naar een online training.
  • Bijeenkomsten voor groepen zoals seminars en netwerkbijeenkomsten worden aangepast. Ze worden omgezet naar een online vorm of verplaatst. Wij nemen contact op met de deelnemers om hen hierover te informeren.
  • Ons kantoren zijn in beperkte vorm geopend, dit heeft geen invloed op onze bereikbaarheid per mail of telefoon of onze dienstverlening.

Indien u in deze onzekere tijden ondersteuning nodig heeft, dan staan we uiteraard voor u klaar.  Voor vragen kunt u steeds contact opnemen met ons.