Bekijk ons jobaanbod

8 december 2017

Externe vacature bij Poilâne

Bakker/Patissier

De bakkerij Poilâne is een artisanaal familiebedrijf. Sinds 1932 produceert Poilâne handgemaakte en houtovengebakken zuurdesembroden. Door de sterke groei in Frankrijk én internationaal is Poilâne voor hun bakkerij in Antwerpen op zoek naar een voltijdse:

Bakker/Patissier (M/V/X)

Uw uitdaging

Als Bakker/Patissier ben je zowel betrokken bij het maken van de traditionele broden als bij het creëren van de typische patisserie van Poilâne. Je hebt de productieprocedures van verschillende types bakkerij- en patisserieproducten onder de knie en doet de nodige voorbereidingen om kwaliteitsvolle producten te leveren. Je bent gepassioneerd door het bakken van speciale broden en patisserie en hebt een diepgaande kennis binnen je vakgebied. Je hebt bovendien een scherp oog voor kwaliteit: het leveren van producten van topkwaliteit vormt voor jou een prioriteit. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel. Daarnaast verzeker je dat de werkplaats en gereedschappen steeds voldoen aan de normen inzake hygiëne.

Gezocht profiel

  • Je beschikt bij voorkeur over minstens 2 jaar ervaring als bakker en/of patissier in een bakkerij
  • Je hebt graag afwisseling tussen bakkerij- en patisseriewerk
  • Je beschikt over kennis van diverse bakprocedures, technieken en ingrediënten
  • Je streeft ernaar kwaliteitsvolle producten te leveren
  • Je kan zelfstandig werken en bent flexibel
  • Je hecht belang aan orde en netheid en bent op de hoogte van de heersende regelgeving inzake hygiëne en voedselveiligheid
  • Je schrikt er niet voor terug om te werken op ongebruikelijke tijdstippen (nachten, weekends, feestdagen)
  • Je begrijpt goed Frans en kan het spreken
  • Je bent snel beschikbaar

Aanbod

Poilâne biedt jou een boeiende, gevarieerde job waarbij je van a tot z betrokken wordt bij het productieproces van zowel de traditionele broden als de patisserie. Je komt terecht in een internationaal gerenommeerd bedrijf met een familiale cultuur. Poilâne heeft veel aandacht voor het leveren van artisanale, kwaliteitsvolle producten en hecht belang aan respect voor leefmilieu en traditie. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur aangeboden en kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur je kandidatuur met motivatiebrief en CV naar vacature.poilane@berenschot.be t.a.v. Michiel Everaert, Consultant.

Voor meer informatie kan je terecht op het nummer 02/777.06.45. Wij verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Berenschot Belgium.